/ Uutiset

Oulun Origo kutsuu esittelyyn sisälle taloon

Oulun uusi maamerkki Origo on kohonnut täyteen 16-kerroksen korkeuteensa. Origon esittelyissä kävijät pääsevät tutustumaan yksiöihin, kaksioihin ja kolmioihin.

Oulun uusi maamerkki Origo on kohonnut täyteen 16-kerroksen korkeuteensa. Samalla myös sisätyöt ovat edenneet hyvää vauhtia, ja kodit alkavat saada lopullisia pintojaan ja ilmettään.

Asunnonostajalle tämä tarkoittaa, että nyt on mahdollista tutustua Origoon ja sen asuntoihin sisällä talossa. Esiteltävissä sisätyövaiheen asunnoissa parkettilattiat ja kalusteet on asennettu, seinät maalattu ja kylpyhuone laatoitettu.

Origon esittelyissä kävijät pääsevät tutustumaan yksiöihin, kaksioihin ja kolmioihin. Paikan päällä on hyvä nähdä ja kokea itse, miltä urbaani ja ainutlaatuinen asuminen Origossa maistuu ja tuntuu.

”Origossa huomaa, kuinka hiljaisia koteja Rakennusteho rakentaa. Vaikka sijainti on keskeinen, liikenteen äänet eivät kuulu hyvin äänieristettyihin asuntoihin. Origossa viihdytään hälyn ulottumattomissa”, sanoo Rakennustehon myyntipäällikkö Jukka Poukkula.

Tällä hetkellä, viikolla 34, asiakkaat pääsevät katsomaan Origosta avautuvia maisemia 5. kerrokseen. Muutaman viikon kuluessa asiakkaat pääsevät aina 16. kerrokseen asti katsomaan upeita näkymiä yli kaupungin.

Origo muodostaa keskustan komeimman korttelin yhdessä Arte I:n ja Arte II:n kanssa. Uusi arvotalo sijaitsee asemanseudulla kaupungin kehityksen keskiössä.

Tutustu Origoon