/ Uutiset

Lufthansa aloittaa suorat kesäkauden reittilennot Kuusamoon – Rukan loma-asunnot ovat vetovoimainen sijoituskohde

Ruka kasvattaa vetovoimaansa: saksalainen lentoyhtiö Lufthansa aloittaa suorat kesäkauden reittilennot Frankfurtin ja Kuusamon välillä. RukaValleyn loma-asuntojen huoleton Ski-Inn omistaminen tarjoaa mahdollisuudet reiluihin tuottoihin vetovoimaisella Rukalla.

Lufthansa on ensimmäinen merkittävä kansainvälinen lentoyhtiö, joka aloittaa suorat lennot kesäaikataulussa Euroopasta Suomen Lappiin. Lufthansa kertoo viikoittaisten reittilentojen Frankfurtista Kuusamoon alkavan lauantaina 22. toukokuuta.

Myyntijohtaja Kimmo Rautiainen toteaa Ruka-Kuusamon Matkailu ry:n tiedotteessa, että Kuusamon ja Lapin kesän luonto, rauha ja väljyys sekä monipuoliset aktiviteetit kiinnostavat erityisesti näinä haastavina aikoina.

”Tämä on hieno osoitus siitä, että Kuusamon kesällä on vahvaa vetovoimaa maailmalla”, Rautiainen jatkaa.

Rakennustehon loma-asunnoista RukaValleyssa pääosa toimii Ski-Inn omistusmallilla, joka perustuu huoneiston vuokraamiseen silloin, kun kun omistaja ei käytä niitä itse. Ympärivuotisen matkailun ykkönen Ruka ja RukaValleyn asunnot ovat sijoituskohteena varma ja vaivaton valinta, ja Lufthansan päätös vahvistaa Kuusamon asemaa matkailussa entisestään. Rukan houkuttelevuutta kasvattava lentoreitti on puhuttanut pohjoisessa: Luftansan uuden reitin Kuusamoon ovat nostaneet esille myös muun muassa YleKoillissanomat ja Kaleva.

RukaValleyssa on vielä muutama viihtyisä ja tuottoisa loma-asunto jäljellä. Niihin voit tutustua virtuaalisesti tai turvallisesti paikan päällä.

Tutustu RukaValleyn asuntoihin