RukaValley Ski-Inn

RukaValley – loma-asunto matkailun ykköskohteesta

Osallistu Rukan matkailun menestystarinaan ja sijoita omaan Ski-Inn asuntoosi RukaValleystä. Rukan parhaisiin maisemiin valmistuva RukaValley tarjoaa kaiken, mitä vapaa-ajan asunnolta voi toivoa: alueen parhaat maisemat sekä laskettelurinteiden ja monimuotoisten palveluiden välittömän läheisyyden.

Rukan suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja talvikausi 2018–2019 oli Rukalla kaikkien aikojen vilkkain – hiihtopäivät nousivat 6 % uuden gondolin suosion myötä. Myös kesäkauden Ski-Inn vuorokaudet kasvoivat lähes 30 %. Jopa yhdysvaltalainen talouslehti Forbes listasi Rukan ympärivuotiseksi matkailun ykköseksi.

Lomailua Rukan parhaalla paikalla

RukaValley valmistuu upealle paikalle, jossa tekemistä riittää ympäri vuoden – talvisin voit lasketella suoraan loma-asuntoosi ja kesäisin voit lähteä Valtavaaralle retkeilemään oven avauksella. Itä-Rukan kattavat palvelut ravintoloineen sijaitsevat naapurissa ja gondoli vie kuudessa minuutissa Rukankylään.

Vaivatonta omistamista

Kaiken lisäksi Ski-Inn omistaminen on äärettömän vaivatonta: lomailet silloin, kun sinulle sopii ja muulloin Ski-Inn vuokraa loma-asuntoasi puolestasi. Ski-Inn asunnoista on enää puolet vapaana, joten kiirehdi varaamaan omasi.

Haluatko kuulla lisää? Varaa virtuaaliesittely tai jätä yhteydenottopyyntö.

Mikäli et pääse Rukalle esittelyyn paikan päälle, voit toivoa aikaa virtuaaliesittelylle. Myyjämme esittelevät kohdetta paikan päältä videopuhelun välityksellä.