Mittakodit, vuosittaista yhteistyötä 10 vuoden ajan

Pitkä kumppanuus rakentuu luottamuksesta

“Kun toiminta on kaikin puolin joustavaa, ei muita vaihtoehtoja tarvitse edes miettiä”, kuvailee Mittakodit Oy:n perustaja Ari Kangasniemi, kun häneltä kysytään Rakennustehon kanssa pitkään jatkuneen yhteistyön salaisuutta.

Mittakodit Oy:n perustaja Ari Kangasniemi on ollut jo 10 vuotta Rakennustehon puuelementtitehtaan tyytyväinen asiakas.

Mittakodit rakentavat vuosittain noin 10 huoneistoa, jotka ovat omakoti- rivi-, pari- ja erillistaloja. Pientalojen rakentamiseen keskittynyt yritys on rakentanut puuelementeistä jo reilut 10 vuotta. Miksi näin?
“Puuelementtirakentaminen on nopeaa ja varmaa. Kun elementit tehdään sisällä, niin ne tuodaan myös tontille kuivana ja vesikatto saadaan nopeasti elementtien päälle, jolloin lopputulos on laadukas.”

Laatu näkyy kaikessa

Mittakodit päätyi alun perin Rakennustehon asiakkaaksi, koska toimijat olivat tuttuja keskenään. Mitään tarvetta muutokselle ei ole tullut, sillä ajan myötä palvelu on vain parantunut.
“Toki olemme vuosien aikana kysyneet hintoja myös muualta. Olemme kuitenkin tyytyväisiä Rakennustehoon niin hinnan, toimituksen kuin työnjäljen puolesta.”

Välillä, kun toimitusajat ovat olleet tiukkoja, niin joustavuus on näkynyt Kangasniemen mukaan palvelussa.
“Yhteistyökumppanina Rakennusteho on ennen kaikkea luotettava. Tämä pitää sisällään paljon: tuotteet, toimitukset ja palvelun.”

Vuosittaista yhteistyötä jo 10 vuoden ajan

Yhteistyö Mittakotien ja Rakennustehon kesken alkoi vuonna 2009. Tuolloin Helsinkiin rakennettiin kolme paritaloa ja yksi omakotitalo.

Yhteinen sävel on löydetty ja vuosittainen yhteistyö on jatkunut tähän päivään saakka – entistä tiiviimpänä. Tällä hetkellä työn alla on viiden erillistalon rakentaminen Espoon Tapiolaan.
“Aiemmin tilasimme puuelementteinä vain ulkoseinät, mutta nyt olemme tilanneet myös kantavat seinät ja välipohjat.”

Vuonna 2005 perustettu Mittakodit Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusalan yritys, joka on erikoistunut pientalojen rakentamiseen.

Etsitkö luotettavaa kumppania elementtirakentamiseen?

Jätä tarjouspyyntö:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.