Rakennus-Paumer, Shell Zeppelinin laajennus- ja saneerausprojekti

Joustavan palvelun kautta nopeasti yhteistyöhön

Maaliskuussa 2017 Timo Rautiaiselle, Rakennus-Paumerin toiselle pääomistajalle, realisoitui työksi Shell Zeppelinin laajennus- ja saneerausprojekti, jossa oli tiukka aikataulu.
“Aloimme heti selvittämään, löytyisikö sopiva puuelementtien toimittaja, jonka kanssa aikataulu ja kustannukset käyvät yhteen.”

Yhteisymmärrykseen päästiin nopeasti ja kaupat Rakennustehon kanssa tehtiin parissa viikossa ensimmäisestä yhteydenotosta. Valmiit elementit toimitettiin työmaalle jo toukokuussa asennukseen.

Alun perin rakennus oli suunniteltu paikalla rakennettavaksi, mutta tiukan toteutusaikataulun takia se päätettiin toteuttaa elementtitekniikalla.
“Toimitimme Rakennusteholle arkkitehti- ja rakennesuunnitelmat, joiden perusteella he laativat meille elementtisuunnitelmat.”

Shell Zeppelinin laajennuksessa käytettiin Rakennustehon toimittamia ulkoseinä- ja yläpohjaelementtejä. Rakennustyöt valmistuivat kesäkuussa 2018.

Rakennus-Paumerin toinen perustaja Timo Rautiainen on erityisen tyytyväinen Rakennustehon puuelementtien laatuun.

Mutkaton vuorovaikutus ja toimitusvarmuus ilahduttivat

“Yritin tuossa ennen keskusteluamme palauttaa mieleen projektiamme ja varsinkin elementtitoimitukseen liittyviä asioita. Toimitus onnistui kaikin puolin hyvin, mitään moitittavaa en keksinyt”, naurahtaa Rautiainen.

Projekti sujui ilman ylimääräisiä yllätyksiä ja Rautiainen on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön.
“Erityisen tyytyväisiä olimme lopputuotteen laatuun. Viimeistely ja mittatarkkuus oltiin toteutettu erinomaisesti.”

Yhteistyökumppanina Rautiainen kuvaileekin Rakennustehoa luotetattavaksi ja Rakennustehon elementtituotteita hyvälaatuiseksi.
“Arvostan sitä, että kaikissa sovitetuissa asioissa pysyttiin. Juha Salmen kanssa yhteistyö sujui erittäin mutkattomasti.”

Yhteistyö jatkuu

Onnistuneen projektin myötä yhteistyö on jatkunut erilaisten suunnittelu- ja tarjousvaiheessa olevien projektien parissa. Projektit ovat keskenään hyvinkin erilaisia.
“Tällä hetkellä työskentelemme tarjousvaiheessa olevan hallirakennushankkeen parissa.”

Rautiainen näkee Rakennus-Paumerin ja Rakennustehon yhteistyön jatkuvana.
“Kun hyvä toimija löytyy, niin en hevillä lähde sitä vaihtamaan.”

Rakennus-Paumer on vuonna 2014 perustettu rakennusliike, jonka toiminnan ytimessä on uudis- ja korjausrakentaminen etenkin julkisella puolella.
Timo Rautiainen pyörittää kajaanilaislähtöisessä firmassa Oulun päätä.
“Toteutamme paljon oppilaitos- ja liiketilarakentamista julkisille rakennuttajille, mutta rakennamme myös yksityisellä puolella.”

Etsitkö luotettavaa kumppania elementtirakentamiseen?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.