Lipporannan Rautu

Koe asumisen uusi taso Lipporannassa

Parempaa elämänlaatua Lipporannan Raudussa: sujuvaa arkea ja hyvinvointia upealla asuinpaikalla lähellä keskustaa. Täällä Kotikatu365-palvelut yhteistiloineen ja -tavaroineen tuovat vastuullisuutta arkeesi ja sujuvoittavat asumista. Moderni asuminen kauniilla Hartaanselän alueella on valintasi, kun arvostat kestävää kehitystä ja kaupunkilaista elämäntyyliä.

Kotikatu365, elämäsi sijoitus

Kotikatu365-asunto on kannattava sijoitus elämääsi. Se tarjoaa paljon enemmän kuin oman kodin: sujuvaa arkea, helppoa hyvinvointia sekä mukavaa yhdessäoloa muiden kanssa.

Kaikkea ei tarvitse omistaa itse

Saat kodin jatkeeksi erilaisia yhteistiloja ja monia palveluja arjen pyörittämiseen. Harvoin tarvittavien tavaroiden yhteiskäyttö on vastuullista ja ympäristöä säästävää!

Uuden ajan asumista

Valitse omasi uuden ajan asumiseen suunnitelluista moderneista kodeista ja todella toimivista huoneistopohjista. Lisää mukavuutta ja viihtyisyyttä tuo lattialämmitys kaikissa asunnoissa.

Pala upeinta Oulua

Nauti alueen vehreistä ulkoilumaastoista ja komeista näköaloista suistolle ja Hartaanselänrantaan. Lipporannassa asut erinomaisen saavutettavalla paikalla lähellä keskustaa ja luontoa.

Kohteen tiedot

Osoite Lipporannantie 11, 90500 Oulu
Tyyppi
Asuntoja 63 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 27,0 – 70,0 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Paljon enemmän kuin vain oma koti

Kotikatu365-asunto on kannattava sijoitus elämääsi! Lipporanta tarjoaa kaupunkiasujalle parasta yhteisöllisyyttä ja uudenlaisia mahdollisuuksia. Korkeatasoisessa kerrostalokodissa Oulun asuntomessujen naapurissa yhdistyy harrastaminen vehreässä luonnossa ja arkeen säästöjä ja elämyksiä tuova jakamistalous.

Lipporannan Raudussa kaikkea ei tarvitse mahduttaa omaan asuntoon. Toimivat tilat etätyöhön? Nopea ja edullinen treeni hyvin varustellulla kuntosalilla? Viihtyisät tilat perhejuhliin tai kavereiden illanviettoon? Lipporannan yhteistilat tarjoavat sinulle tämän ja enemmän.
Kun kaipaat aikaa itsellesi tärkeisiin asioihin ja mieluisaan tekemiseen, Kotikatu365-palveluportaalin avulla voit helposti tilata kotiisi tarvitsemasi palvelut aina siivouksesta pikatalkkariin.

Asukkailla on käytössään laadukkaita yhteistiloja ja jaettuja tavaroita, kuten autoja, polkupyöriä, työkaluja, liikuntavälineitä ja lasten matkasänkyjä. Lipporannan Raudussa sinun ei tarvitse huolehtia palveluntarjoajien etsimisestä tai harvoin käytettyjen tavaroiden omistamisesta, sillä kaikki tämä on jo järjestetty puolestasi. Eipä ihme, että Lipporannan asukkaat ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä asumiseensa ja suosittelevat sitä muillekin.

rt-lipporanta-maisema-1440×600

Lipporannassa kotiisi mahtuu muun muassa kaikki tämä

Yhteiskäyttöauto ja -polkupyörät

Kuntosali

Saunaosasto

Juhla- ja kokoustila

Lelut, pelit ja liikuntavälineet

Etätyöpiste

Uusi kotisi jatkuu monipuolisiin yhteistiloihin

Lipporannan Kotikatu365-palvelut helpottavat arkeasi ja nostavat asuinmukavuuden uudelle tasolle. Pikatalkkari, päiväkoti, hulppeat saunatilat, kuntosali ja digitaalinen palveluportaali… Laadukkaasti viimeistelty kotisi jatkuu sisustussuunnittelijan suunnittelemiin yhteistiloihin ja aktiiviseen kaupunkiasumiseen Oulujoen suiston ja Hartaanselän upeissa maisemissa.

8-kerroksiseen asuntotorniin rakentuu laadukkaita koteja 27-neliöisistä yksiöistä 70-neliöisiin kolmioihin. Keittiöön ja kylpyhuoneeseen voit valita tyyliisi sopivan sisustuksen kolmesta vaihtoehdosta ilman lisäkuluja. Lattialämmitys lisää kotisi viihtyisyyttä, ja toimivat pohjat tekevät kalustamisesta helppoa. Kun teet asuntokaupat ajoissa, sinulla on mahdollisuus tehdä kodistasi juuri omannäköinen muutostöillä.

Tutustu Lipporannan Raudun kotien ilmeeseen kuvagalleriassa.

Hartaanselkä on Oulun rakastetuimpia alueita ja se kehittyy lisää kaiken aikaa. Lipporannassa voit nauttia näköaloista suistolle ja Hartaanselänrantaan. Alueen vehreät ulkoilumaastot ja reitit kutsuvat kävelylle, pyöräilemään tai vain ihastelemaan jokisuiston ainutlaatuisia näkymiä. Oulun ylpeys Nallikarin ranta ja meri sijaitsevat lähellä, samoin Oulun keskusta palveluineen ja torikahviloineen. Lipporannan kotien välittömään läheisyyteen Hartaanselän asuntomessualueelle rakennetaan korkeatasoinen, kestävän kehityksen mukainen kaupunkiympäristö.

rt-lipporanta-maisema-1440×600
Janne Arola
Ota yhteyttä:

Janne Arola
0400 292 111

janne.arola@rakennusteho.fi

Esittelyt:

2.4. 14:30 – 15:15
Esittely viereisen valmiin As Oy Lipporannan Lohen esittelyhuoneistossa, tervetuloa!

Katso sijainti kartalta