/ Uutiset

Simon kunta valitsi uuden yhtenäiskoulun toteuttajaksi Rakennustehon

Oulun Rakennusteho on voittanut Simon kunnan kilpailullisen neuvottelumenettelyn uuden yhtenäiskoulun rakentamisesta. Hankkeen arvo on 10,95 miljoonaa euroa, ja se toteutetaan KVR-urakkamuodolla. Uusi yhtenäiskoulu on Simon kunnan kaikkien aikojen suurin yksittäinen investointi.

Uusi yhtenäiskoulu sijaitsee Simon kirkonkylällä, ja se valmistuu lokakuussa 2025. Koulu käsittää luokka-asteet 1–9 ja lukion, ja sen pinta-ala on noin 4 000 brm². Uuden koulurakennuksen lämmitysmuoto on hybridilämmitys, jossa käytetään sekä maa- että kaukolämpöä.


”Olemme erittäin iloisia, että voimme toteuttaa tämän tärkeän hankkeen Simon kunnalle. Uusi yhtenäiskoulu on merkittävä investointi kuntaan, ja se tulee tarjoamaan laadukkaat oppimis- ja työskentelytilat alueen lapsille ja nuorille”, Rakennustehon toimitusjohtaja Sami Klemola sanoo.

Urakkasopimus allekirjoitetaan tammikuussa 2024. Vanhan alakoulun purkutyöt alkavat tammikuussa, ja uuden koulun rakentamisen arvioitu aloitus on huhti–toukokuussa 2024.

Lisätietoja antavat:
Sami Klemola, toimitusjohtaja, Rakennusteho Group
p. 040 5892 494, sami.klemola@rakennusteho.fi

Oskari Pyrrö, liiketoimintajohtaja, oppimisympäristöt, Rakennusteho Group
p. 040 848 2302, oskari.pyrro@rakennusteho.fi