/ Uutiset

Genelec-juhlapaketti arvottiin Origossa kävijöiden kesken

Marras–joulukuussa kutsuimme kävijöitä Oulun Origon esittelyihin tutustumaan sisustettuun mallikotiin ja hakemaan ideoita uuden kodin varustamisesta kotimaisen Genelecin äänentoistolla. Samalla oli mahdollisuus osallistua Genelec G Three -juhlapaketin arvontaan.

Esittelyvieraiden kesken arvottava 1499 euron arvoinen Genelec-paketti kiinnosti kävijöitä. Genelec G Three -juhlapaketin voitti omakseen Joni Ollikainen. Palkinnon luovutti Hifi Studion äänentoiston asiantuntija Håkan Brandt. Onnea Jonille ja mukavia musiikkihetkiä laadukkaan äänentoiston parissa.

Kiitos kaikille esittelyissä käyneille ja arvontaan osallistuneille. Esittelyt Oulun Origossa jatkuvat, ja vuoden 2023 ensimmäinen esittely pidetään 6.1. klo 13–14, tervetuloa.