/ Uutiset

Luken monitilatoimiston remontti kerää kiitosta

Luken monitilatoimiston remontti Oulussa valmistui suunnitelmien mukaisesti. Rakennustehon urakoiman tilaprojektin aikataulu piti myös poikkeusoloissa ja laatu on kerännyt Luonnonvarakeskuksen henkilöstöltä yksinomaan positiivisia kommentteja.

Työ eteni projektiryhmässä usean toimijan yhteistyönä. Oulun projektin vetäminen Luken projektipäällikkö Marjo Alitalon, rakennuttajakonsultti Promen OY:n, SYK:in ja Senaatin edustajien kesken toimi sujuvasti. Luken henkilöstö oli koko remontin ajan selvillä, missä mennään ja mitä tapahtuu.
Urakoitsijana toiminut Rakennusteho on saadun palautteen mukaan tehnyt kaikki työt viimeisen päälle siististi ja huolellisesti. Työn jälkeä kelpaa katsella: käyttöönottokatselmuksessa ei todettu yhtään puutetta.

Remontin valmistuttua toukokuun lopussa tilojen hallinta siirtyi Suomen yliopistokiinteistölle 1.6. ja 1.7. vastuu tiloista siirtyy Lukelle. Tilojen kalustus tehdään heinäkuun alussa ja henkilöstö muuttaa uusiin tiloihin elokuun puolivälissä.

Kuvat Luke: Minna Jokisalo, Samuli Kemppainen