/ Uutiset

Rakennustehon pitkäaikainen kumppani Ruka on vuoden hiihtokeskus 2019

Rakennustehon kanssa pitkään yhteistyötä tehnyt Ruka on valittu vuoden 2019 hiihtokeskukseksi. Ruka sai kiitosta median, matkailun ja lajiliittojen muodostamalta raadilta laskettelijoiden ja lautailijoiden harrastusmahdollisuuksien parantamisesta.

“Tänä vuonna valintaraati korosti valinnoissaan kokonaisvaltaista panostusta laskettelijoiden ja lautailijoiden suorituspaikkojen kehittämiseksi. Tehdyt toimenpiteet edistävät hiihtokeskustoimialan lisäksi myös koko Suomen matkailua”, Visit Finlandin matkailujohtaja Paavo Virkkunen kuvailee syitä Rukan voiton takana.

Rakennusteho rakentaa Itä-Rukalle tällä hetkellä RukaValley-huoneistoja parhaimpiin maisemiin Rukan uuteen keskukseen, Saaruan rinteiden ja Valtavaaran luonnonsuojelualueen väliin. Kaiken kaikkiaan alueelle on kaavoitettu 1700 petipaikkaa, joista 400 rakentuu ensimmäisessä vaiheessa RukaValleyn kokonaisuuteen.

Aiemmin Rakennusteho toteutti Rukan länsipuolelle Hotelli RukaVillagen sekä useita vapaa-ajan asuntokokonaisuuksia.