/ Uutiset

Rakennustehon ja Helmikotien yhteistyö Rovaniemellä käynnistynyt hyvin

Rakennusteho on sopinut yhteistyöstä Rovaniemellä Helmikotien kanssa. Helmikodit on rovaniemeläinen kiinteistövälitysfirma, jonka perustaneella Antti Pietilällä on kymmenen vuoden kokemus alalta.

”Yhteistyö on lähtenyt käyntiin hyvin. Tarvitsemme Rovaniemellä asiantuntijaa, joka tuntee nimenomaan Rovaniemen kuin omat taskunsa. Sellaisen olemme myös löytäneet”, Rakennustehon toimitusjohtaja Jaakko Moilanen toteaa.

Tarve liittyy olennaisesti myös Rakennustehon uudiskohteisiin Rovaniemellä. Rakenteilla oleva Lapinleimu ja ennakkomarkkinoinnissa oleva Lapinlumo tuovat Rovaniemelle totuttua laadukkaampaa asumista.

”Rakennusteho on ollut hyvin joustava kaikkien asioiden suhteen. Täällä on ollut pitkän linjan ammattilaisia kohteita rakentamassa, ja varustelupuolella laatu näkyy. On tornikiukaat, induktioliedet, lasiseinät kylpyhuoneessa ja suuret lasitetut parvekkeet vakiona”, Pietilä sanoo.

Sekä Lapinlumo että Lapinleimu sijaitsevat aivan Rovaniemen keskustan läheisyydessä 3. kaupunginosassa, joka sopii rauhallisuutensa vuoksi erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheille. Lapinleimusta kohteet ovat menneetkin kuin kuumille kiville. Pietilän arvion mukaan syynä on, että rakentamisen laatu poikkeaa alueen muusta rakentamisesta laadukkaampaan suuntaan.

”Varsinkin isompien kaksioiden ja kolmioiden kysyntä on ollut kovaa, se on ollut meille positiivinen yllätys”, Pietilä summaa.

Helmikotien Antti Pietilä odottaa yhteistyötä Rakennustehon kanssa Moilasen tapaan innolla.

”Minulle on tärkeää, että asunnon myymisestä ja ostamisesta jää hyvä mieli. Välitämme asuntoja asiakkaiden ehdoilla ja heitä oikeasti palvellen”, Pietilä sanoo.