/ Uutiset

Tiedote RukaValleyn rakennustöiden etenemisestä

RukaValleyn rakentaminen on aloitettu ja uusi hotelli avataan joulukuussa 2019.

Uudelle Rukanlaakson alueelle nousevan Hotelli RukaValleyn rakennustyöt ovat käynnistyneet. Kiinteistö Oy RukaValley on saanut rakennusluvan ja ostanut tontin metsähallitukselta. Maansiirtotyöt on ehditty jo aloittaa, ja rakentaminen on täydessä vauhdissa.

Kiinnostus RukaValleyn huoneistoihin on ollut vahvaa ja noin puolet huoneistoista on varattu. Suosituimpia ovat olleet 32 neliön Family-huoneistot, joista kaikki on varattu.Hotelli RukaValleyn rakennustyöt on käynnistetty. Kiinteistö Oy RukaValley on saanut rakennusluvan ja ostanut tontin metsähallitukselta. Maansiirtotyöt on ehditty jo aloittaa, ja rakentaminen on täydessä vauhdissa.

Ennakkomarkkinoinnissa ilmoitetut hinnat pitävät, ja elokuuhun 2018 mennessä tehdyt kaupat toteutetaan ennakkomarkkinointihinnoilla kohonneista rakennuskustannuksista huolimatta. Syyskuusta lähtien Oulun Rakennusteho varaa oikeuden tarkistaa huoneistojen hintoja ylöspäin.

Kauppoja alamme tekemään arviolta viikolla 30.

Kaikki on edennyt Rukakeskuksen ja Oulun Rakennustehon yhteishankkeessa suunnitellusti ja työmaa alkoi täsmälleen aikataulussa. Tavoitteemme on ollut avata uusi hotelli joulukuussa 2019, ja tavoite myös pitää.

Yhteistyöterveisin,

Jaakko Moilanen
Toimitusjohtaja
Oulun Rakennusteho Oy

ja

Ville Aho
Toimitusjohtaja
Rukakeskus Oy