/ Uutiset

Oulun Onnen upouudet paritalot valmistuivat Metsokankaalle

Oulun Onnen modernit paritalot valmistuivat Metsokankaan kehittyneelle asuinalueelle. Metsokangas tyydyttää asumisen ja elämisen tarpeet kaikissa eri elämäntilanteissa. Koulu ja päiväkoti löytyvät lähiympäristöstä ja vain kolmen kilometrin päästä löytyy Kaakkurin kattavat palvelut eläinlääkäriasemoineen ja kuntosaleineen.

Onnen yksilölliset paritalot on suunniteltu kodikkaiden tilojen monimuotoisuuden ja järkevän hinnoittelun lähtökohdista. Suuret ikkunapinnat ja talojen tumma verhous yhdistettynä vaaleisiin sisäpintoihin luovat asunnoille modernin ilmeen.

Erityistä väljyyttä asumiseen tarjoavat asunnon hintaan kuuluvat autokatokset ja pihavarastot. Vielä pari kotia odottavat muuttovalmiina uusia asukkaitaan. Tutustu vapaisiin koteihin.