/ Uutiset

Rakennamme Rukalle uuden kohteen ainutlaatuiselle paikalle

RukaValley on uusi kävelykylä, joka rakennetaan Itä-Rukalle. RukaValleyn kokonaisvaltainen keskus tarjoaa kaiken, mitä vapaa-ajan asunnon ympäristöltä voi toivoa: upeat näköalat Valtavaaran luonnonsuojelualueen kupeesta, helpon kulkuyhteyden maisema-gondolilla Rukan vanhaan kylään sekä RukaValleyn omat monipuoliset palvelut.

Ensimmäisessä vaiheessa alueelle nousee Kiinteistö Oy RukaValley, joka sisältää 117 huoneistoa. Kaiken kaikkiaan alueelle on kaavoitettu 1700 petipaikkaa, joista 400 rakentuu ensimmäisessä vaiheessa rakennettavaan RukaValleyn asuntokokonaisuuteen. Lisäksi alueelle tulee Family Park, kaksi viihtyisää ravintolaa, vuokraamo- ja ohjelmapalveluita sekä ruokakauppa.

Kiinteistö Oy RukaValleyn uudet huoneistopohjat ja hinnat on nyt julkaistu ja varattavissa. Voit tutustua huoneistoihin täällä.