Työpaikka

LVI-työnjohtaja asuntorakentamiseen / Oulu

Haemme määräykset sekä asennustavat tuntevaa sekä hyvän tuotetuntemuksen omaavaa henkilöä uudisrakentamiseen asuntorakentamiskohteisiin LVI-työnjohtajaksi. Arvostamme erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä toimia myös kuluttaja-asiakasrajapinnassa. Voit olla koulutukseltasi teknikko, insinööri tai kokenut asentaja, jolla on halua edetä työnjohtotehtäviin.

Oulun Rakennustehossa meillä on oma LVI-, sähkötöiden sekä maatöiden yksikkö, joiden tarkoituksena on tuottaa sisäistä palvelua sekä omaperusteisten että urakkakohteiden projekteihin. Sisäinen asiakkuus, ammattiylpeys sekä hyvä yhteistyö ja saumattomasti yhteensovitetut toiminnot ovat meille erityisen tärkeitä.

Vastaat työssäsi asuinrakennuskohteiden päivittäisistä LVI-työnjohdon työtehtävistä, kuten resurssoinnista, aikataulutuksesta ja materiaalin hankinnasta sekä dokumentoinnista. Työskentelet kokeneiden LVI-asentajien esimiehenä ja mahdollistat heidän töidensä häiriöttömän etenemisen yhteistyössä rakennustöiden etenemisen kanssa. Tarvittaessa osallistut myös omien asuntokohteiden kustannuslaskentaan.

Lisätiedot ja hakemus:

Voit lähettää hakemuksen tehtävään täyttämällä tietosi avoin hakemus-sivustomme kautta ja liittämällä mukaan ansioluettelon.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa LVI-projektipäällikkö Olli Kauppila

olli.kauppila@rakennusteho.fi tai 040 675 8001

Täytämme tehtävän oikean henkilön löydyttyä.