Työpaikka

Kokenut laskentapäällikkö tai urasi alussa oleva laskentainsinööri / Oulu tai pääkaupunkiseutu

Oletko jo kokenut kustannuslaskennan ammattilainen tai vielä urasi alkuvaiheessa oleva alasta ja oppimisesta kiinnostunut laskentainsinööri? Meillä on sinulle tarjolla hieno ura mukavassa seurassa.

Haemme lisävahvistuksia hankkeidemme kustannuslaskentaan. Roolinasi on kehittää kunnianhimoisia perustajaurakointikohteitamme sekä tukea varsinaista tuotantoa. Työpöytäsi sijainniksi voit valita joko Espoon tai Oulun toimipisteemme. Tehtäväsi on olla ydinryhmässä arvioimassa hankkeidemme kustannusrakennetta suunnittelun alkuvaiheista lähtien. Käytämme suunnittelussa tietomalleja, joten niiden hallitseminen on suuri etu.

Arvostamme kokemusta, kuten kaikki, mutta halu kehittyä ja kiinnostus alaamme kohtaan ratkaisee jopa enemmän. Työmaakokemuksen katsomme eduksi ja edellytämme tietenkin, että sinulla on rakennusalan insinöörin tai rakennusmestarin koulutus. Varsinaiset työtehtäväsi ja -nimikkeesi rakentuvat osaamisesi mukaan.

Hakuaika:

29.4.–16.5.2021

Lisätiedot ja hakemus:

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.5.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Samu Manninen / samu.manninen@rakennusteho.fi, työaikana 0400 244 685.