Työpaikka

Hankintapäällikkö tai -insinööri / Pääkaupunkiseutu

Onko sinulla laajan rakennusalantuotteiden ja -palveluiden tuntemuksen lisäksi vahva kontaktiverkosto? Tule rakentamaan uraasi hienojen ja monipuolisten kohteiden parissa.

Laajentaessamme toimintaamme pääkaupunkiseudulla haemme vahvistuksia Espoon toimipisteeseemme. Roolinasi on olla mukana suunniteltavien kohteiden valmistelussa sekä varmistaa varsinaisen tuotannon resurssit.

Hankintapäällikkönä vastaat monipuolisten projektihankintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Käytännössä varmistat, että hankinta palvelee projektin tarpeita hinnan, laadun ja ajoituksen suhteen.

Arvostamme järjestelmällisyyttä, yhteistyökykyä ja rohkeaa suhtautumista haasteisiin, sillä tehtävänäsi on suunnitella yhteistyössä muun tuotannon kanssa hankintastrategiat, laatia hankintasuunnitelmat ja tarjouspyynnöt, neuvotella ja sopia urakkasopimukset. Kaikki tämä unohtamatta tärkeintä – loppuasiakastamme.

Hakuaika:

29.4.–16.5.2021

Lisätiedot ja hakemus:

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.5.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Samu Manninen / samu.manninen@rakennusteho.fi, työaikana 0400 244 685.