Vapaa-ajan asunnot

Rakennusteho rakentaa myös vapaa-ajan asuntoja. Tällä hetkellä vapaita asuntoja löytyy Kuusamosta Rukalta, alueen parhaimmilta paikoilta rinteiden ja palveluiden läheisyydestä.

RukaVillage – ainutlaatuista lomailua kävelykylässä aivan rinteiden juurella!

Rukan kävelykylä on Pohjoismaissa ainutlaatuinen rakennushanke, jonka suunnittelu on aloitettu jo vuonna 1999 Rukan alueen MasterPlanin yhteydessä. Maailmalla tunnustetun ja hiihtokeskuksiin erikoistuneen Ecosign Mountain Resort Planners Ltd:n ohjauksessa syntyi ajatus kävelykylän luomisesta ja parkkihallin rakentamisesta kylän alle.

Täydellinen sijainti

Korkeatasoiset RukaVillage-huoneistot sijaitsevat Rukan kävelykylän sydämessä. Huoneistot on suunniteltu erittäin huolellisesti erityisesti hiihtävien, aktiivisten asiakkaiden tarpeisiin.

Ainutlaatuisiksi RukaVillagen huoneistot tekee myös suora hissiyhteys kylän lämmitettyyn parkkihalliin. Parkkihallin ansiosta kylä on pyhitetty autojen sijasta ihmisille, eikä esimerkiksi rinteeseen aamulla siirtyessä tarvitse ylittää yhtäkään autotietä - mukavaa ja turvallista myös lapsille.

Tuotto-omistusmalli

Huoneiston ostaja omistaa koko huoneiston. Kyse ei siis ole osa- tai viikko-omistuksesta. Ainoa ero normaaliin omistamiseen on yhtiöjärjestyksen vuokrausvelvoite, jonka mukaan huoneisto on vuokrattava kun omistaja itse sitä ei käytä.

Huoneiston vuokrauksesta ja sen ylläpidosta vastaa Huoltoyhtiö, jolle Omistaja ilmoittaa ajankohdat, joina hän itse haluaa käyttää huoneistoaan.

Muina aikoina Huoltoyhtiö vuokraa huoneistoa mahdollisimman tehokkaasti ja maksaa suoraan vuokratuotosta kaikki huoneistoon liittyvät kulut. Huoltoyhtiö vastaa huoneiston vuokrauksesta, varauksista, kunnosta ja juoksevista asioista omistajan puolesta ympäri vuoden.

Kahdesti vuodessa Huoltoyhtiö tilittää omistajalle huoneiston puhtaan vuokratuoton, josta on valmiiksi vähennetty kaikki kulut, myös yhtiövastikkeet. Oman toimintansa Huoltoyhtiö rahoittaa vuokratuotosta perimällään hoitovastikkeella.

Omistajalle TuottoOmistus merkitsee todella vaivatonta lomailua ja omistamista sekä hyvää tuottoa tehokkaan vuokrauksen ja huoneiston ylläpidon ansiosta.

Mikäli uskot 8 viikon vuosittaisen huoneiston käytön riittävän ja haluat vuokrata huoneistosi helposti ja tuottavasti muina aikoina, on TuottoOmistus Sinulle oikea tapa omistaa oma palasi Rukaa.