Betonielementit

Betonielementit joustavasti, tarkasti ja huippulaadukkaasti

Rakennustehon betonielementtitehdas valmistaa CE-hyväksytyt betonielementit ammattirakentajille luotettavasti ja ammattitaidolla sekä suunnitelmien mukaisesti. Palvelemme tinkimättömällä otteella, ja valmistamme tuotteet laadukkain pinnoin ja käsityönä monenlaisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset betonielementtejä:

Ota yhteyttä

Toimita meille rakennusprojektisi rakennepiirustukset, elementtikaaviot ja mallielementtikuvat, jotta voimme antaa kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemiesi betonielementtien valmistamisesta.

Toimitus sovitusti

Määrittele aika, milloin tarvitset valmiit elementit. Kerro meille myös, mihin elementit toimitetaan.

Pystytys

Vastaanota valmiit elementit, aloita niiden pystyttäminen.

Valmistamme betonielementtitehtaallamme CE-hyväksyttyjä betonielementtejä joustavasti sekä asunto- että toimitilarakentamisen tarpeisiin.

Ammattirakentajia palvelevana betonielementtitehtaana olemme joustava toimija. Toteutamme elementtejä sekä laajempiin kokonaisuuksiin että yksittäin mittatilaustyönä.

Meidät tunnetaan siitä, että teemme laadukkaasti sen, minkä lupaamme. Pysymme sovitussa aikataulussa, jotta sinunkin on helpompi onnistua. Jotta pystymme palvelemaan sinua mahdollisimman joustavasti, otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen elementtien käyttötarvetta.

Ota yhteyttä

Rakennustehon betonielementtitehtaalla keskitytään laadukkaiden väliseinäelementtien tekoon. Betonielementtitehdas kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvalvontaan ja valmistamillemme tuotteille on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus. Tuotteemme ovat 6,5 metriä leveitä sekä 3,2 metriä korkeita betonielementtejä, joiden paino on enintään 8 tonnia. Tuotteet valetaan pystyvaluna patterimuotilla, minkä ansiosta elementtimme ovat erittäin tasalaatuisia. Tutustu referensseihimme ja kysy lisää!

Sompasaaren Hansalaituri

Sompasaaren Hansalaituri on 12-kerroksinen uudiskohde, joka nousee uuden, merellisen asuinalueen eturiviin Helsingin Sompasaaressa.

  • Väliseinäelementit kohteeseen
  • 12-kerroksinen kohde, 55 kappaletta 2–4 huoneen koteja
  • Valmistuu arviolta elokuussa 2019

Oulun Onni

Oulun Onnen paritalot Oulun Metsokankaalla ovat yksilöllisiä ja arkkitehtuuri laadukasta. Suunnittelun lähtökohtana on, että kodikkaat tilat kohtaavat järkevän hinnoittelun.

  • Väliseinäelementit kohteeseen
  • 20 kappaletta 3–5 huoneen paritalokoteja
  • Valmistumisvuosi 2018

Lapinlumo

Rovaniemellä sijaitseva Lapinlumo edustaa raikasta ja totuttua laadukkaampaa asumista, vain kilometrin päässä keskustasta.

  • Väliseinäelementit sekä sokkeli- ja perusmuurielementtejä kohteeseen
  • 48 kappaletta 1–3 huoneen koteja
  • Valmistuu kesällä 2019

Jätä tarjouspyyntö: