RAKENNUSTEHO JOUNI MATTILA

Myyjä mukana suunnittelussa

Jouni Mattilan kipinä ja kiinnostus asuntoihin syntyi jo alle parikymppisenä, kun hän hankki ensimmäisen oman asunnon, remontoi sen ja lopulta myi. Armeijan jälkeen nuorimies mietti hetken, mihin isona ryhtyisi. Muutaman mutkan kautta hän päätyi kysymään töitä kiinteistönvälitysalalta.

 

Kokemus kodeiksi

Rakennusteholla Jouni Mattila aloitti tammikuussa 2014, ja pitää työstään. Hän on vahvasti mukana myös kohteiden suunnittelussa. Näin se näkemys ja kokemus, joka syntyy asiakkaita tapaamalla ja kuuntelemalla, saadaan mukaan uusien kotien suunnitteluun. Lopputuloksena on – Jounin sanoin – koteja, joihin ihmiset haluavat muuttaa.

 

Vaikuta jopa pohjaratkaisuun

Parhaiten myyntipäällikön ja muiden rakennusteholaisten työn palkitsee se, että asiakas odottaa pääsevänsä uuteen kotiin, on siitä oikeasti onnellinen. Siksi koko tiimille on erityisen tärkeää, ettei asuntoja, myöskään uusia kerrostalokoteja, tehdä yhdellä ja samalla kaavalla.

Olennaisinta on pohjaratkaisu ja sen toimivuus, minkä myötä myös asunnon neliömäärät voidaan pitää järkevinä.

Jouni muistuttaa, että kun asiakas aloittaa yhteistyön Rakennustehon kanssa, omanäköisten materiaalien ja värien lisäksi asiakkaan on mahdollista vaikuttaa jopa pohjaratkaisuun. Jouni Mattilan sanoin:

– Meillä pystytään tekemään kerrostaloasuntoja niin kuin tehtäisiin omakotitaloa.

Jouni Mattila