RAKENNUSTEHO JUKKA POUKKULA

OULULAISTA RAKENTAMISTA HYVILLE TONTEILLE

– Ihastuksen huokauksia aina kuulee, kun asiakkaat näkevät valmiin huoneiston ensimmäistä kertaa, Jukka Poukkula kertoo.

Syitä Rakennustehon myyntipäällikön mukaan on monia: laatu, materiaalivalinnat ja työn jälki. Erityiseen asemaan nousevat myös Rakennustehon hyvät tontit.

– Näkymä ikkunasta saa monesti aikaan suoran ja spontaanin reaktion. Tontit ovat hyvillä paikoilla, usein vesien äärellä.

 

Iso mutta läheinen

Suurin osa Rakennustehon rakennustöistä tehdään omin voimin. Työporukat pysyvät projektista toiseen lähes samoina. Aliurakoitsijatkin ovat tuttuja useiden vuosien ajalta.

– Uniikkia Rakennusteholla on se, että melkein koko projektin väli löytyy omasta talosta. Olemme iso firma, mutta yhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut.

Läheinen työyhteisö ja päätöksenteon nopeus näkyvät asiakkaille tehokkuutena.

– Homma on omissa näpeissä, ja siksi aikataulut pitävät. Jos asiakkaalla on ongelma, se siirtyy heti listan kärkeen. Meillä päätöksiä ei tarvitse odotella, vaan olemme nopeita reagoimaan, Jukka korostaa.

 

Meidän rakentama talo

Oululaisuus on lähellä Jukan sydäntä. Suhde on syvä niin ihmisiin, urheiluun kuin koko kaupunkiin.

Takana on yli 15 vuoden kokemus Oulun asuntomarkkinoista.

– Minulle on suuri merkitys sillä, että Rakennusteho työllistää oululaisia ja lähikuntien ihmisiä. Työllistämisen vaikutukset ovat laajoja, koska suosimme paikallisia rakennustavaraliikkeitä, arkkitehtejä ja suunnittelijoita.

Rakennustehon työn jälki on pitkä ja kestävä.

– Ylpeänä kerron omille lapsilleni, että tuokin on meidän rakentama talo.

Jukka Poukkula