RAKENNUSTEHO MINNA KÄHKÖNEN

ONNISTUNUT RAKENNUSKONSEPTI

Minna Kähkösen työpäivä Rakennustehon myyntipäällikkönä päättyy tänään erityisen mukavasti: juuri valmistuneen kohteen asukkaat kokoontuvat yhteen muuttoinfoon, jossa tunnelma on aina innostunut.

– Ihmiset pääsevät muuttamaan asuntoon, joka on suunniteltu omaksi kodiksi, Minna iloitsee.

Oman kodin merkitys on selvä meille kaikille, mutta Minna lisää mukaan seikan, jota hän arvostaa erityisesti:

– Rakennusteholla pääsen myymään kirjaimellisesti omia koteja, sillä me myymme omaa tuotantoamme.

 

Nopeaa reagointia

Minna Kähkönen on ollut töissä Rakennusteholla pian kaksi vuotta. Tulokkaana hänelle selvisi hyvin nopeasti, että yrityksellä on aidosti hyvä maine: moni asunnonostaja on palannut takaisin Rakennusteholle siinä vaiheessa, kun kodinvaihto on ollut syystä tai toisesta jälleen ajankohtainen.

– Olen töissä erittäin hyvässä firmassa. Meillä on kaikki omissa käsissä: suunnittelu, rakentaminen, myynti, luovutus ja jälkihoito. Se on oikeasti onnistunut konsepti, jossa asiakasta kuunnellaan aidosti, Minna painottaa.

Koska asiat hoidetaan Rakennusteholla itse, Minna on paljon tekemisissä arkkitehtien, rakennusmestareiden ja muutostyöntekijöiden kanssa.

– Pystymme reagoimaan asioihin nopeasti ja hyvin, oli kyse sitten muutostöistä tai vaikkapa takuuasioista.

 

Oululaisuuden merkitys

Aikaisemmin Minna on työskennellyt monipuolisesti pankkialalla rahoitukseen ja sijoittamiseen liittyvissä tehtävissä. Se, että hän tuntee asioita pankin näkökulmasta, auttaa hänen nykyisiä asiakkaitaan paljon.

Finanssimaailmassa Minna on kokenut myös isot organisaatiomuutokset ja yrityskauppojen vaikutuksen työntekoon ja -yhteisöön. Siksi se, että Rakennusteho on oululainen perheyritys, on hänelle erityisen merkittävä asia.

– On todella iso asia, että johto on lähellä ja sen saa aina kiinni.

Minna Kähkönen