Kiinteistö Oy RukaValley

VR 360° näkymät

RukaValleyn lomakodit ovat ainutlaatuisia niin sisustuksensa kuin loistavan sijaintinsakin puolesta. Alla voit astua sisään Rukan upeisiin huoneistoihin ja vierailla jokaisessa huoneessa.

Valoisat RukaValley28 Studio- ja Lux-huoneet

Näissä lomakodeissa on kaikki tarvittava ja pääset suoraan rinteestä oman saunan löylyihin. Saunan ikkunasta voit nauttia tunturinäkymästä. Lux-huoneessa on oma terassi ja kylpyamme, ja vuoteet ovat erityisen muhkeat – 100 cm leveät ja 210 cm pitkät. Studio-huoneessa on kaksi 90 x 200 cm vuodetta ja lisävuodemahdollisuus soveltuen erityisesti pienelle perheelle. Sijoituskohteena huoneet ovat parhaat, sillä niiden käyttöaste ja erityisesti suhteellinen vuokratuotto on Ski-Inn kohteissa ollut perinteisesti korkein.

Astu sisään 360-näkymään:

RUVALLEY28 STUDIO 1H+KT+S, 28 M² RUKAVALLEY28 LUX 1H+KT+S, 28 M²

RukaValley48 tarjoaa modernia lomailua tiloista tinkimättä

RukaValley48-huoneiston suunnittelun pohjana on suosituin Ski-Inn kohde, RukaSuites43. Huoneiston lisätila on käytetty vieraiden toiveiden mukaisesti tilavampaan saunaosastoon, isompiin makuuhuoneisiin sekä trendikkääseen saarekekeittiöön. Valoisassa päämakuuhuoneessa on muhkeat vuoteet ja runsaasti säilytystilaa. Makuualkovi toimii ylimääräisenä huoneena, joten huoneisto sopii erinomaisesti sekä perheiden että kahden pariskunnan käyttöön.

Astu sisään 360-näkymään:

RUKAVALLEY48 2H+KT+S+ALK, 48 M²

RukaValley58 tuo tunturilomaan tasoa

Porealtaalliset RukaValley58 Terrace kulmahuoneistot sijoittuvat 2. ja 3. kerrosten päätyihin. RukaValley58 on isomman perheen tai kahden pariskunnan valinta. Päämakuuhuoneessa on oma WC ja suihku. Olohuoneen sohvasta saa levitettyä lisävuoteen kahdelle hengelle. Todellista luksusta on valoisa saunaosasto, jonka saunasta on näkymät tunturiin. Lasitetulla saunaterassilla odottaa lämmin ulkoporeallas, jossa hiihtopäivän jälkeen on mukava lämmittää lihakset.

Astu sisään 360-näkymään:

RUKAVALLEY58 2H+KT+S+ALK, 57,5 M²

RukaValley Unique-huoneistot – ainutlaatuinen lomakoti

Unique-huoneistot ovat nimensä mukaisesti uniikkeja niin pohjaratkaisujen kuin sisustuksen osalta. Siksi huoneistoja ei voi vuokrata Ski-Inn tuotemerkin alla, vaan omistaja voi itse päättää vapaasti huoneistojen käytöstä. Näissä ainutlaatuisissa lomakodeissa voi viettää perhelomaa mukavasti fiksujen pohjaratkaisujen ansiosta. Kaksioissa alkovi toimii ylimääräisenä makuuhuoneena ja kaikissa huoneistoissa yhteistä aikaa voi viettää avarassa oleskelutilassa.