Oulun Arte 1

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Oulun Arte 1 on suunnitteilla keskustan keskeisimmälle sijainnille aivan rautatieaseman viereen. Arte tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää keskusta-asuminen upouuteen kotiin. Tämän lähemmäksi ei palveluita pääse!

Kohteen tiedot

Osoite Rautatienkatu 3, 90100 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 46 kpl / 1 – 4 huonetta
Pinta-ala 22,5 – 95,5 m²

Koti palvelujen ääreltä

Rautatienkatu tarjoaa keskusta-asumista parhaimmillaan. Oulun keskustan monipuoliset palvelut ovat vain askelten päässä ja naapurista lähtevät junat ja bussit kuljettavat helposti myös pidemmälle.

Oulun Arte 1 on uusi taloyhtiö, jota suunnitellaan ainutlaatuiselle paikalle Oulun keskustaan. Arte 1 on ensimmäinen kolmesta talosta, jotka ovat kaikki suunnitteilla Rautatienkadulle rautatieaseman naapuriin. Sijainti rautatieaseman pohjoispuolella Intiön ja keskustan rajalla takaa yhtäältä keskustan loistavat palvelut kävelyetäisyydellä, mutta samalla kohteeseen pääsee kätevästi ilman kulkua keskustan läpi.

Arte tarjoaa koteja useisiin erilaisiin elämäntilanteisiin yksinelävistä kaupunkilaisperheisiin – kompaktien yksiöiden ja kaksioiden sekä tilavampien kolmioiden ja neliöidensä puolesta. Asuntoja 8. kerroksiseen Arte 1:een tulee kaiken kaikkiaan 46.

Arten autohallin sisäänajolle on tehty uniikki ja näyttävä suunnitelma – vuonna 2013 Oulun rautatieasemalta purettu kivikukko on suunnitelmissa palauttaa juurilleen. Kivikukko rakennettiin vuonna 1942 rautatieaseman vara-asemaksi. Nyt kivikukko saa uuden elämän – Arten uusien talojen autohallin sisäänajon suuna.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä. Arten asuntoja on mahdollista muokata vielä sinun tarpeidesi mukaiseksi. Tilaa myös uutiskirjeemme ja saat tietoa Oulun Arten ennakkomarkkinoinnin alkamisesta ensimmäisten joukossa.

Ota yhteyttä

Jukka Poukkula
Jukka Poukkula

Oulu
Matkapuhelin: 040 764 9085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Janne Arola
Janne Arola

Oulu
Matkapuhelin: 0400 292 111

janne.arola@rakennusteho.fi

Minna Kukonlehto
Minna Kukonlehto

Oulu
Matkapuhelin: 040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Haluatko ensimmäisenä tiedon kohteen suunnittelun etenemisestä? Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedot kohteidemme suunnittelusta, rakennusvaiheesta ja valmistumisesta. Rajaamalla kiinnostuksen kohteesi saat juuri sinua koskevat tiedot sähköpostiisi.