Ogelin Verso VI

Rivitalokoti, joka tulee vastaan kerran elämässä

Oletko äskettäin nähnyt uusien rivitalokotien rakentuvan Helsingissä lähelle kaupunkia? Emme mekään, paitsi nyt: Ogelin Verso VI on vastaus toiveisiisi upouudesta rivitalokodista Helsingissä. Sijainti vertaansa vailla olevien liikenneyhteyksien varrella sopii monelle, ja autohallista sujahdat omalla autolla liikenteen sekaan vaivattomasti. Myös juna ja tuleva pikaratikka kuljettavat kätevästi.

Tilaa uutiskirje

Säilytystilaa asunnon ulkopuolella

Kaikkiin kolmioihin kuuluu oma erillinen varasto. Neliön asukkaana voit säilyttää esimerkiksi arvokasta pyörääsi omalla terassilla lukittavan oven takana.

Hintaluokkansa kärkeä

Puuverhoillut rivitalot on suunniteltu varustelultaan ja tilankäytöltään hintaluokkansa tasokkaimmiksi. Arvostetuilla asumisen brändeillä varustetussa kodissa design tarkoittaa tyyliä ja toimivuutta.

Oma paikka autohallissa

Unohda autopaikasta murehtiminen! Verso VI:n kaikkiin asuntoihin kuuluu oma autohallipaikka. Voit ajaa arvokkaan autosi pihan alle suojaan ja näin käytössäsi on aina kuiva ja ajovalmis menopeli.

Elfa-säilytysjärjestelmä

Verso VI:n kodit on varustettu suomalaisten arvostamalla Elfa-säilytysjärjestelmällä. Elfalla otat tilaa haltuun ja saat toimivan ratkaisun moniin kotisi sälitystarpeisiin.

360°-näkymät

Tutustu kotien 360°-näkymiin. Esittelyssä 3 h+kk 73,5 m² ja 4 h+kk 81,5 m².

Ennakkomarkkinointi alkaa

pian

Osoite

Veräjä 8, 00650 Helsinki

Asuntoja

15 kpl / 3–4 huonetta pinta-alaltaan 73,5–81,5 m²

Arkkitehti

Pentti Kareoja, Ark House Arkkitehdit Oy

Erityistä

Raide-Jokerin ja 500 m päässä sijaitsevan Oulunkylän aseman ansiosta rivitalokotien sijainti on yksi saavutettavimmista koko pääkaupunkiseudulla – tätä on harvoin tarjolla.

Terhi Lahtinen
Ota yhteyttä:

Terhi Lahtinen
044 493 1327

terhi.lahtinen@rakennusteho.fi

Sijainti

Ogelin Versot kasvavat yhdelle Helsingin saavutettavimmista paikoista, kiitos aivan läheisen rautatieaseman ja ennen talojen valmistumista liikennöinnin aloittavan Raide-Jokerin pikaraitiolinjan. Pujahdat Helsingin keskustaan 15 minuutissa ja lentokentällekin alle puolessa tunnissa.

Vastapäisessä korttelissa toisella puolella Maaherrantietä palvelee kivijalkakauppa. Kauppakeskus Ogelin palvelut ovat vain kilometrin päässä kodistasi, kuten myös esimerkiksi Pikkukosken uimaranta Vantaanjoen rannassa. Oulunkylän virkistysmahdollisuudet ovat kenties koko kaupungin parhaat: puistot ja ulkoilureitit, uimarannat ja tekojääradat houkuttelevat liikkumaan.

Seuraa Ogelin Verson rivitalokotien valmistumisaikataulua

Ogelin Verson rivitalokodit alkavat rakentua Oulunkylän helposti saavutettavalle huippupaikalle kesällä 2023. Uutiskirjeen tilaajana pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Toukokuu 2023

Verson ennakkovaraus alkaa.

Kesäkuu 2023

Verson kaupanteko alkaa.

Kesä 2023

Verson rakentaminen alkaa.

2024

Verson kodit valmistuvat arvioidun aikataulun mukaan.

Ole etulinjassa asumisessa.

Kuulet ensimmäisenä uusista kohteistamme ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisenä, kun liityt uutiskirjeemme tilaajaksi.