Madetojanaukio, Oulu

Keskustan kupeessa, palveluiden ytimessä

Uusi kohteemme Madetojanaukio I on suunnitteilla Taka-Lyötyn uudelle
asuinalueelle, palveluiden ja luontoreittien välittömään yhteyteen – keskustan läheisyyteen. Madetojanaukio yhdistää keskusta-asumisen
mutkattomasti rauhalliseen kotiin.

Tilaa uutiskirje ja osallistu arvontaan

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 20,5 – 69,5 m²

Idyllistä asumista modernissa ympäristössä

Taka-Lyötty tuo modernin asumisen idylliseen ympäristöön Karjasillan kupeeseen. Madetojanaukion huoneistot yksiöistä kolmioihin on suunniteltu modernin asujan tarpeet huomioon ottaen, elämänlaatu edellä.

Madetojanaukion huoneistot soveltuvat monenlaisten asujien tarpeisiin. Kompakteissa yksiöissä tilat on suunniteltu huolellisesti ja fiksusti yhden ihmisen tarpeisiin, siinä missä tilavammat kaksiot ja kolmiot sopivat pariskunnille ja lapsiperheille.

Erilaisia tarpeita silmällä pitäen osassa kaksioista ja kolmioista löytyy oma sauna, osassa neliöt on käytetty muuhun, kuten vaatehuoneeseen. Lähes jokainen asunto on varusteltu lasitetulla parvekkeella, mikä tuo laatua elämiseen.

Yhteinen sisäpiha tarjoaa asukkaille monipuolista tekemistä. Kattava leikkipiha pitää perheen pienimmät kiireisinä ja myös aikuiset pääsevät hikoilemaan sisäpihan ulkokuntoiluvälineillä. Kasvihuone ja istutuslaatikot tekevät sisäpihasta kauniin vehreän ja antavat viherpeukaloille puuhasteltavaa.

Viihtyisän taloyhtiön sijainti on mainio: Joutsensillan alueella löytyy runsaasti palveluja ruokakaupoista ravintoloihin ja useisiin huonekaluliikkeisiin. Raksilan loistavat liikuntamahdollisuudet ja Oulun keskustan palvelut ovat lisäksi kävelyetäisyydellä. Kulttuurin ystävät pääsevät nauttimaan naapurissa sijaitsevan Oulun Musiikkikeskuksen tarjonnasta.

Madetojanaukion vieressä sijaitsee myös kaikille avoin Caritaksen monipalvelukeskus, jossa on mm. lounasravintola, lääkärin vastaanotto ja kuntoutuspalvelut.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä. Tilaa myös uutiskirjeemme ja saat tietoa Madetojan ennakkomarkkinoinnin alkamisesta ensimmäisten joukossa. Arvomme 26.6.–31.7.2019 tämän sivun kautta uutiskirjeen tilanneiden kesken 200 euron lahjakortin Oulun Musiikkikeskukseen.

Haluatko ensimmäisenä tiedon kohteen suunnittelun etenemisestä? Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja voita lahjakortti Oulun musiikkikeskukseen. Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedot kohteidemme suunnittelusta, rakennusvaiheesta ja valmistumisesta. Rajaamalla kiinnostuksen kohteesi saat juuri sinua koskevat tiedot sähköpostiisi.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arvonnan säännöt:

Tilaa uutiskirje osoitteessa rakennusteho.fi/kohde/madetojanaukio-oulu/

 • Osallistuneiden kesken arvomme 200 euron lahjakortin Oulun Musiikkikeskukseen.
 • Osallistumisaika on 26.6.-31.7.2019.
 • Arvonnan järjestää Oulun Rakennusteho Oy, Krouvintie 5, 90400 Oulu.
 • Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
 • Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.
 • Arvonta suoritetaan uutiskirjeen tilaajien kesken ja se on vapaaehtoinen.
 • Arvontaan osallistuminen edellyttää, että osallistujaan voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse.
 • Osallistuneiden sähköpostiosoitteeseen lähetetään Rakennustehon uutiskirje. Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen peruutuslinkistä.
 • Arvontaan osallistuneiden tietoja ei luovuteta eteenpäin. Lue lisää Rakennustehon tietosuojaselosteesta.
 • Arpajaisveron maksaa Oulun Rakennusteho Oy.
 • Oulun Rakennusteho Oy:n työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.