Madetojanaukio, Oulu

Keskustan kupeessa, palveluiden ytimessä

Uusi kohteemme Madetojanaukio I on suunnitteilla Taka-Lyötyn uudelle
asuinalueelle, palveluiden ja luontoreittien välittömään yhteyteen – keskustan läheisyyteen. Madetojanaukio yhdistää keskusta-asumisen
mutkattomasti rauhalliseen kotiin.

Tilaa uutiskirje ja KUULE KOHTEEN ETENEMISESTÄ

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 85 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 20,5 – 69,5 m²

Idyllistä asumista modernissa ympäristössä

Taka-Lyötty tuo modernin asumisen idylliseen ympäristöön Karjasillan kupeeseen. Madetojanaukion huoneistot yksiöistä kolmioihin on suunniteltu modernin asujan tarpeet huomioon ottaen, elämänlaatu edellä.

Madetojanaukion huoneistot soveltuvat monenlaisten asujien tarpeisiin. Kompakteissa yksiöissä tilat on suunniteltu huolellisesti ja fiksusti yhden ihmisen tarpeisiin, siinä missä tilavammat kaksiot ja kolmiot sopivat pariskunnille ja lapsiperheille.

Erilaisia tarpeita silmällä pitäen osassa kaksioista ja kolmioista löytyy oma sauna, osassa neliöt on käytetty muuhun, kuten vaatehuoneeseen. Lähes jokainen asunto on varusteltu lasitetulla parvekkeella, mikä tuo laatua elämiseen.

Yhteinen sisäpiha tarjoaa asukkaille monipuolista tekemistä. Kattava leikkipiha pitää perheen pienimmät kiireisinä ja myös aikuiset pääsevät hikoilemaan sisäpihan ulkokuntoiluvälineillä. Kasvihuone ja istutuslaatikot tekevät sisäpihasta kauniin vehreän ja antavat viherpeukaloille puuhasteltavaa.

Viihtyisän taloyhtiön sijainti on mainio: Joutsensillan alueella löytyy runsaasti palveluja ruokakaupoista ravintoloihin ja useisiin huonekaluliikkeisiin. Raksilan loistavat liikuntamahdollisuudet ja Oulun keskustan palvelut ovat lisäksi kävelyetäisyydellä. Kulttuurin ystävät pääsevät nauttimaan naapurissa sijaitsevan Oulun Musiikkikeskuksen tarjonnasta.

Madetojanaukion vieressä sijaitsee myös kaikille avoin Caritaksen monipalvelukeskus, jossa on mm. lounasravintola, lääkärin vastaanotto ja kuntoutuspalvelut.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä. Tilaa myös uutiskirjeemme ja saat tietoa Madetojan ennakkomarkkinoinnin alkamisesta ensimmäisten joukossa.

Haluatko ensimmäisenä tiedon kohteen suunnittelun etenemisestä? Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedot kohteidemme suunnittelusta, rakennusvaiheesta ja valmistumisesta. Rajaamalla kiinnostuksen kohteesi saat juuri sinua koskevat tiedot sähköpostiisi.