Laaksolahden Emilie

Ainutlaatuinen kohde nauttia elämästä

Laaksolahden vehreälle alueelle osoitteeseen Rastasniityntie 54 rakennetaan Laaksolahden Auroran sisaryhtiö, ainutlaatuinen 1-tasoinen 21 perheen erillis- ja paritaloyhtiö Laaksolahden Emilie.

Jere Castrén
Ota yhteyttä:

Jere Castrén
050 5500 142

jere.castren@rakennusteho.fi

Esittelyssä:

Ei esittelyjä juuri nyt.
Ota yhteyttä ja pyydä esittely!

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2016
Osoite Rastasniityntie 54, 02620 Espoo
Tyyppi Erillis- ja paritalo
Asuntoja 21 kpl / 4 - 5 huonetta
Pinta-ala 95,5 – 131,0 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Nykypäivän perheiden asumistoiveita mukaillen

Vuokratontin koko on 1,36 hehtaaria, joka tarjoaa suuret ja aurinkoiset omat lounaaseen ja länteen aukeavat piha-alueet sekä mukavan leikkialueen lapsille. Nämä seikat ovat omiaan luonnosta ja pihalla puuhastelusta nauttivalle perheelle, Laaksolahden alueelle tyypilliseen tapaan.

Suunnittelu edustaa nykypäivän perheiden asumistoiveita parhaimmillaan! Laadukas ja ammattitaitoinen rakentaminen yli 20 vuoden kokemuksella lisättynä maalämpöjärjestelmällä (vesikiertoinen lattialämmitys) sekä viilennysominaisuudella luovat miellyttävän ja edullisen asumismuodon!

Nämä yhdistettynä valoisiin ja toimiviin asuintiloihin muodostavat upean kokonaisuuden. Terasseilla on tilaa runsaasti niin ruokaryhmälle kuin sohvakalustollekin. Helppoutta tuovat myös autopaikat asunnon edessä, joista toinen on katospaikka. Sisäänkäyntien edessä on oma 5,5 m² – 7,5 m²:n puolilämmin varasto. Lisäksi yhtiölle tulee n. 57 m²:n väestönsuoja / ulkoiluvälinevarasto.

Pohjaratkaisuihin on kiinnitetty paljon huomiota. Läpitalon valoisa ja yhtenäinen avokeittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kokonaisuus, jota voi suurentaa paljonkin yhdistämällä siihen viereinen makuuhuone. 108-131 m² asunnoissa on erillinen kodinhoitohuone, jonne myös oma sisäänkäynti. Tämä mahdollistaa vaikka vilvoittelun saunan lomassa tai pienten lasten ja lemmikkien kulkemisen suoraan ”puhdistautumaan” ulkoa tullessa.

Vaalea värimaailma noudattaa nykypäivän perheiden visuaalista vaatimustasoa. Keittiöt tulevat kiiltäväpintaisilla ovilla, kivitasoilla, induktioliesitasoilla sekä Gramin teräskodinkoneilla, takkavaraus olohuoneessa, kaapeli-tv-järjestelmä sekä laajakaista ym.

Energialuokka: C.