Hiukkavaaran Oktaavi

Erillistalon rauhaa ja mutkatonta arkea Hiukkavaaran Oktaavissa

Oktaavin erillistalojen näyttävät kodit on suunniteltu asujalleen sopiviksi ja ympäristönsä kanssa tasapainoisiksi. Näissä kodeissa ihmisen kokoinen arkkitehtuuri tarkoittaa toiminnallisuutta ja aikaa kestäviä ratkaisuja. Sijainti Hiukkavaaran luonnonläheisessä mutta palveluiltaan alati monipuolistuvassa idyllissä on Oulun huippua. Uutiskirjeen tilaajana pääse varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa jo maaliskuussa!

Tilaa uutiskirje

Omaa rauhaa kuin omakotitalossa

Erillistalojen oivaltavat tilaratkaisut on suunniteltu omakotimaisiksi, ja ne muuntuvat moniin makuihin ja elämäntilanteisiin: valitse esimerkiksi keittiö-olohuone joko ala- tai yläkertaan!

Lempeän tyylikästä arkkitehtuuria

Oktaavin arkkitehti Tapani Takkunen haluaa suunnitella koteja “jalat tukevasti maassa, mutta katse suunnattuna kauas” – ja se näkyy näyttävissä kodeissa.

Hurmaannu Hiukkavaarasta

Vanhan kasarmialueen ympärille rakentuva Hiukkavaara on sekä kulttuurihistoriallista ja kulttuuritoimijoiden suosimaa aluetta että moderni kaupunginosa kehittyvine palveluineen.

Luonto tulee kotona lähelle

Luonnonläheisellä asuinalueella on parhaat paikat koko perheen virkistäytymiseen, ja valoisien kotien luonnonvalon määrä korostaa sisustusratkaisujasi. Kotisi terassilla ja parvekkeella koko perhe nauttii alueen vehreydestä.

Ennakkomarkkinointi alkaa

17.4.2023

Osoite

Merkkisoitontie 1, 90670 Oulu

Asuntoja

20 kpl / 3–4 huonetta pinta-alaltaan 62,5–97 m²

Arkkitehti

Tapani Takkunen, Arkkitehtitoimisto Tapani Takkunen Oy

Erityistä

Arkkitehtonisesti kiinnostava Oktaavi on ilo silmälle ja mielelle, mutta myös A-energialuokan kohde ja erinomaisen toiminnallisesti suunniteltu.

Sijainti

Hiukkavaara on noussut viime vuosina ylivoimaisesti Oulun vetovoimaisimmaksi alueeksi – ja syystä! Monipuolinen asuinalue on kaikkea, mitä laadukkaaseen arjen pyörittämiseen voit toivoa. Kävelymatkan päästä kotoasi ovat niin koulu kuin päiväkoti sekä esimerkiksi lähikauppa ja kirjasto, ja julkinen liikenne kulkee aivan naapurista. Oulun kaupunki toteaa Hiukkavaaran olevan älykkään energiatehokas ja neljän vuodenajan kaupunkielämän keskus, jossa turvallinen kävely-, polkupyörä- ja ulkoilureitistöjen verkosto ja koko alueen saavutettavuus on huomioitu.

Seuraa Hiukkavaaran Oktaavin valmistumisaikataulua

Hiukkavaaran Oktaavi alkaa rakentua Oulun huippupaikalle kesällä 2023. Uutiskirjeen tilaajana pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa jo maaliskuussa!

Maaliskuu 2023

Oktaavin ennakkovaraus alkaa.

Toukokuu 2023

Oktaavin kaupanteko alkaa.

Kesäkuu 2023

Oktaavin rakentaminen alkaa.

Heinäkuu 2024

Oktaavin kodit valmistuvat arvioidun aikataulun mukaan.

Ole etulinjassa asumisessa.

Kuulet ensimmäisenä uusista kohteistamme ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisenä, kun liityt uutiskirjeemme tilaajaksi.