Hiukkavaaran Oktaavi, Oulu

Erillistalon omaa rauhaa ja valoisaa avaruutta Oktaavissa

Valloittavien pientalokotien suunnitteluun erikoistuneen arkkitehti Tapani Takkusen kanssa saavutimme yhteisen sävelen Hiukkavaaran Oktaaviin. Erillistalojen näyttävät kodit on suunniteltu asujilleen juuri sopiviksi ja vaihteleviin elämäntilanteisiin helposti muuntuviksi. Kauneus ja käytännöllisyys lyövät täällä sointuisasti kättä keskenään. Sijainti vetovoimaisen Hiukkavaaran luonnonläheisessä, mutta palveluiltaan alati monipuolistuvassa idyllissä on Oulun huippua.

Nopealle ennakkovaraajalle ilmalämpöpumppu eurolla

Kun teet varauksen Oktaavin uudesta kodista 30.6.2023 mennessä, saat kaupanteon yhteydessä ilmalämpöpumpun eurolla.

Daikin Sensira Cool 25 on tehokas ja hiljainen kotisi viilentäjä. Toimi nyt ja hyödynnä hieno etu – arvo 2 400 €.

Tarjous sisältää ilmalämpöpumpun käytönopastuksen ja ensimmäisen laitehuollon. Tarjous on voimassa ennen 30.6.2023 tehdyissä uusissa ennakkovarauksissa Oktaavissa. Tarjousta ei voi siirtää, eikä käteisvaihtoehtoa ole saatavilla. Tätä tarjousta ei voi käyttää yhdessä minkään muun tarjouksen, erikoistarjouksen, alennuksen tai ostohyvityksen kanssa.

Tarpeidesi mukaan muuntuva koti, vaikka loppuiäksesi

Astuessasi sisälle Oktaaviin sinut toivottavat tervetulleeksi luonnonvalossa kylpevä kutsuva tunnelma ja luontevasti avautuvat avarat näkymät. Kaksikerroksisissa, monipuolisesti kalustettavissa kodeissa on tilaa niin koko perheen rauhalliseen rentoutumiseen kuin iloiseen juhlintaan isommallakin ystäväjoukolla.

Monista töistään palkittu arkkitehti Tapani Takkunen on suunnitellut Oktaavin sinulle, joka arvostat sekä oivaltavaa ja toimivaa tilasuunnittelua että esteettisesti kaunista kotia. Sinulle, joka haluat pitkäaikaisen kodin, josta ei ole kiire mihinkään muualle.

Oktaaviin on helppo perustaa koko perheen pitkäaikainen kotipesä, joka miellyttää silmää ja toimii pitkälle tulevaisuuteen, vaikka elämäntilanteet muuttuvat matkan varrella. Ympäri kotia on luotu omia rauhoittavia tiloja jokaisen perheenjäsenen tarpeisiin.

“On tärkeää, että kodissa ihan oikeasti viihtyy eikä siellä tule fiilistä, että tässä nyt pari vuotta vain ollaan ja odotellaan unelmakodin löytymistä. Kaikki omalta kodilta toivotut ja haaveillut edut ovat täällä jo olemassa”, kertoo arkkitehti Tapani Takkunen.

Oktaavi yhdistää omakotitalomaisen asumisen ja taloyhtiön huolettomuuden. Uudessa erillistalossa rakentamisen ja remontoimisen taakkaa ei ole – saat kerralla toiveidesi mukaisen tyylikkään kodin. Lue lisää muutostöistä, ota rohkeasti yhteyttä muutostyöhenkilöihimme ja kerro haaveesi: me toteutamme ne!

Omaa rauhaa kuin omakotitalossa

Erillistalojen oivaltavat tilaratkaisut on suunniteltu omakotimaisiksi, ja ne muuntuvat moniin makuihin eri elämäntilanteissa: valitse esimerkiksi keittiö-olohuone joko ala- tai yläkertaan!

Persoonallista ja laadukasta arkkitehtuuria

“Halusin luoda kauniin ja ehyen kokonaisuuden, johon talojen kapearunkoisuus tuo silmää miellyttävää kepeyttä”, sanoo Oktaavin suunnitellut arkkitehti Tapani Takkunen.

Hurmaannu Hiukkavaarasta

Vanhan kasarmialueen ympärille rakentuva Hiukkavaara on moderni kaupunginosa kehittyvine palveluineen. Oktaavin sijainti Hiukkavaaran keskuksessa on asuinalueen huippua!

A-energialuokka ja aurinkosähkö­järjestelmä

Oktaavin kodit kuuluvat tehokkaimpaan A-energialuokkaan, jota tukee aurinkosähköjärjestelmä. Aurinkopaneeleilla voidaan tuottaa uusiutuvaa sähköä ekologisesti.

Ota yhteyttä

Jukka Poukkula
Jukka Poukkula

Myyntipäällikkö, LKV
Matkapuhelin: 040 764 9085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Minna Kukonlehto
Minna Kukonlehto

Myyntipäällikkö, LKV
Matkapuhelin: 040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Janne Arola
Janne Arola

Myyntipäällikkö, LKV
Matkapuhelin: 0400 292 111

janne.arola@rakennusteho.fi

Kohteen tiedot

Arvioitu valmistumisaika 8 / 2024
Osoite Merkkisoitontie 2, 90670 Oulu
Tyyppi Erillistalo
Asuntoja 20 kpl / 2 - 4 huonetta
Pinta-ala 62,5 – 97,0 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyt:

4.6. 12:00 – 12:30
Tervetuloa Hiukkavaaran Oktaavin esittelyyn tontille osoitteeseen Merkkisoitontie 2. Opastus Raitotieltä.

Katso sijainti kartalta

Urbaani, erottuva ja persoonallinen ilme

Arkkitehti Tapani Takkunen tunnetaan taitavana ja palkittuna asuntosuunnittelijana, jolle kauneuden ja käytännöllisyyden yhdistäminen on kaiken lähtökohta. Hiukkavaaran keskukseen Oktaavi tuo hänen mukaansa urbaania, erottuvaa ja persoonallista ilmettä.

“Ajattelen, että nyt arkkitehtilaadulla on entistä enemmän väliä ja sillä voi erottua edukseen. Oma suosikkini Oktaavin onnistuneista suunnitteluratkaisuista on rakennusten veistoksellisen kaunis ja kapearunkoinen hahmo”, Takkunen sanoo.

Oktaavin kotien helmi on avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhtenäinen kokonaisuus. Puustellin laadukkaalle avokeittiölle on annettu runsaasti tilaa. Oma selkeä paikkansa löytyy myös ruokapöydälle ja olohuoneen oleskeluryhmälle.

“Keittiötä ei ole enää pitkään aikaan ajateltu vain huoltopisteenä. Pidän itsekin hyvänä asiana, että siitä halutaan nykyisin yhä enemmän seurustelun ja yhteisen oleskelun paikka.”

Oktaavin suuret ikkunat tuovat kotiin runsaasti luonnonvaloa. Esimerkiksi oleskelutiloissa kulmaan sijoitetut isot ikkunapinnat toivottavat valonsäteet tervetulleiksi kylään silloinkin, kun aurinko on jo ehtinyt lipua nurkan taakse.

Lue lisää asuinalueesta

Yksityisyys, yhteisöllisyys ja arjen sujuvuus täydellisessä tasapainossa

Yksityisyyttä ja omaa rauhaa jokaiseen Oktaavin kotiin tuovat muun muassa oma piha terasseineen sekä autopaikka aivan oman sisäänkäynnin vieressä. Kun pitkän työpäivän jälkeen kaarrat autolla kotipihaasi viisi kauppakassia ja turvaistuimeen nukahtanut lapsi kyydissäsi, olet varmasti kiitollinen siitä, ettei autopaikkasi sijaitsekaan toisella puolella tonttia. Asukkaana voit asennuttaa autopaikallesi sellaisen autolaturin kuin itse haluat.

Perheen pyörät ja harrastusvälineet ovat kätevästi saatavilla joko tilavassa ulkovarastossa tai katoksessa. Kunnollisen kodinhoitohuoneen suoman vaivattomuuden arvo on arjessa melkoinen. Arjen helppous syntyy näistä ja monesta muusta pienestä yksityiskohdasta.

Vaikka yksityisyys ja oma rauha ovatkin monelle pientaloalueelta uutta kotia etsivälle tärkeitä, toive yhteisöllisyyden tunnustakin nousee usein esiin keskusteluissa. Yhteisten alueiden arvo tunnistetaan nykyään entistä paremmin.

“Halutaan myös paikkoja, joissa kohdata luontevasti muita ihmisiä arjen keskellä. Oktaavin leikkialueella ja yhteispihalla lasten ja vanhempien on helppo tutustua pihapiirin muihin lapsiperheisiin”, Takkunen kertoo.

Luonto ja lompakko kiittävät A-energialuokituksesta

Hiukkavaaran Oktaavin kaukolämmitteiset talot kuuluvat tehokkaimpaan A-energialuokkaan, jota tukee lisäksi aurinkosähköjärjestelmä aurinkopaneeleineen – ekologinen tapa tuottaa uusiutuvaa sähköä. Voit siis luottaa siihen, että kodissasi on tehty ympäristöä säästäviä ratkaisuja, pienempiä päästöjä ja erinomaista energiatehokkuutta.

Oktaavissa ympäristövastuullinen asuminen on helppoa, tyylikästä ja mukavaa. A-energialuokka merkitsee myös säästöjä asumisen kustannuksissa verrattuna muiden energialuokkien asuntoihin. Rakentamisessa ja materiaalivalinnoissa on kiinnitetty huomiota esimerkiksi eristykseen, rakenteiden tiiviyteen ja veden kulutuksen vähentämiseen.