Edellinen
Seuraava

Lipporannan Koski, Oulu

Esittelyssä

Esittely työmaalla. Mahdollisuus tutustua harjakorkeudessa olevaan Lipporannan Virtaan os. Lipporannantie 9. Tervetuloa!

26.11.2017 klo 11:30 - 12:15

Minna Kukonlehto 040 507 2309
Ota yhteyttä

Lipporanta - Kaupunkiasumisen uusi aika

OULUJOEN SUISTOALUEELLA sijaitseva Lipporanta rakentuu uudeksi kaupunginosaksi, josta löytyy kaupunkikoteja eri sukupolville – Pikisaareen ja Hartaanselälle aukeavissa maisemissa, lukuisten harrastusten äärellä.

Laadukkaiden asuntojen ja huippusijainnin lisäksi Lipporanta erottuu tarjoamalla uuden ajan asumisen mallin, joka perustuu hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen. Lipporannan asukkaat saavat käyttöönsä tyylikkäät 500 m2:n yhteistilat harrastuksiin ja yhdessäoloon, yhteiskäyttöisiä liikkumisvälineitä sekä monenlaisia arkea helpottavia palveluita. Yhteistoiminnan järjestämisestä asukkaille huolehtii alueen palveluoperaattori.

Lipporanta yhdistää tilat ja palvelut

KESKEINEN OSA LIPPORANTAA ON luonnollisesti noin 500 asuntoa, joiden koot vaihtelevat yksiöistä neliöihin. Asukkaiden laajat, sisustussuunnittelijan suunnittelemat
yhteistilat – kuten kuntosali, saunaosasto, etätyöpiste, lastenhuone, vierashuone ja olohuone – antavat erinomaiset puitteet harrastamiseen ja hyvinvointiin. Alueella on myös liiketiloja, joihin valikoidaan parhaat kumppanit tuottamaan asukkaiden arkea helpottavia palveluita. Pysäköinti on keskitetty maan alle sekä alueelle rakentuvaan
pysäköintihalliin.

Lipporannasta löytyy uusi asumisen malli

LIPPORANTA ON ON MYÖS PALJON muuta kuin moderneja asuntoja ja tiloja. Alueelle toteutettava Lipporanta365-palvelukonsepti perustuu hyvinvoinnin tukemiseen, asukkaiden väliseen yhteisöllisyyteen ja asioiden jakamiseen. Tilojen ja tavaroiden, kuten auton tai pyörän, yhteiskäyttö vähentää yksittäisen henkilön arjen investointitarpeita. Tavoitteena on tarjota asukkaille Lipporannan palvelusopimuksen mukaisesti myös laaja määrä arkea ja hyvää elämää tukevia palveluita, joita he voivat tilata vaivattomasti Lipporanta365-digipalvelun kautta. Käytettävissä on kysynnän ja asukkaiden toivomusten mukaisesti esimerkiksi ruoka-, liikunta-, siivous-,
terveys- ja lastenhoitopalveluita. Iäkkäämmille asukkaille on tarjolla Coronarian tuetun palveluasumisen ratkaisut. Yhteisten tapahtumien organisoinnista vastaa alueen ”hengetär”, oma aulaemäntä.

Lipporantaan vaiheittain lähivuosina rakennettavat kerrostalot luovat toimivat puitteet modernille kyläyhteisölle, jossa asuu eri elämänvaiheissa olevia ihmisiä. Ota yhteyttä ja varaa omasi.

Lipporantaan rakentuu moderni asumisyhteisö. Lue lisää: www.lipporanta.fi

  • Lipporannantie 9, 90500 Oulu
  • Rakennusvaihe: Rakenteilla