Edellinen
Seuraava

Lipporannan Koski, Oulu

Minna Kukonlehto 040 507 2309
Ota yhteyttä

Lipporanta aloittaa kaupunkiasumisen uuden ajan

Oulun Lipporantaan rakentuva moderni asuinalue muuttaa käsityksesi kaupunkiasumisesta. Kotikatu365-palvelut tarjoavat asukkaan tarpeiden mukaisesti yhteistiloja, arkea sujuvoittavia palveluja ja yhteiskäyttötavaroita. Kotikatu365 nostaa kaupunkiasujan elämänlaadun täysin uudelle tasolle.

PALVELUT

Aulapalvelu auttaa arjen asioiden hoidossa ja järjestää tapahtumia. Lisäksi voit viihtyä lehtien ja elokuvien parissa yhteisessä olohuoneessa. Wifi-yhteys kuuluu myös palveluihin.

YHTEISTILAT

Kaikkien asukkaiden käytössä on mm. kuntosali, olohuone, vierashuone, leikkitila ja työtiloja. Monikäyttöisten yhteistilojen ansiosta pienempikin koti tuntuu useimmille perheille täysin riittävältä.

YHTEISKÄYTTÖTAVARAT

Moni on huomannut ettei ole järkeä omistaa tavaroita, joita tarvitsee harvoin. Siksi Kotikatu365:n asukkaiden yhteisessä käytössä on mm. auto, polkupyöriä, liikuntavälineitä ja remonttitarvikkeita.

PALVELUPORTAALI

Kotikatu365-palvelussa varaat yhteistiloja ja -tavaroita, osallistut tapahtumiin ja järjestät itse niitä. Se on virtuaalinen ikkuna kaikkeen mitä Lipporannassa tapahtuu ja moderni tapa pitää yhteyttä muihin asukkaisiin.

 

Lipporantaan vaiheittain lähivuosina rakennettavat kerrostalot luovat toimivat puitteet modernille kyläyhteisölle, jossa asuu eri elämänvaiheissa olevia ihmisiä. Lue lisää: www.lipporanta.fi

Arjen palvelut ja satoja neliöitä laadukkaita yhteistiloja. Lue lisää kaupunkiasumisen uusista tuulista: www.kotikatu365.fi

 

  • Lipporannantie 9, 90500 Oulu
  • Rakennusvaihe: Rakenteilla