Edellinen
Seuraava

Oulujoen Siltavahti, Oulu

Jukka Poukkula 0407649085
Ota yhteyttä

Siltavahti – koti oulun upeimmissa maisemissa

Veistoksellinen Oulujoen Siltavahti siintää kauas ja piirtyy osaksi tulevaisuuden Oulun profiilia. Kunnianhimoisesti toteutettu Siltavahti symboloi halua saattaa Oulu nousuun omin voimin.

Siltavahdin asuntotorni nousee avainpaikalle historialliseen jokimaisemaan. Vaikuttava uudisrakennus kruunaa palkitun Koskenniskan ja Kasarminrannan alueen, joka on kaupungin edustavimpia ja vetovoimaisimpia.

16-kerroksisesta Siltavahdista avautuvat Oulun monimuotoisimmat näköalat niin joen yläjuoksulle kuin merelle ja kaupungin yli. Harkitusti sijoitetut parvekkeet ovat kerrostasosta riippuen aina parhaiden näkymien suuntaan. Asukkaiden yhteisenä auringonotto-, piknik- ja näköalapaikkana palvelee 14. kerroksen laaja yleisöterassi.

Siltavahdin vieressä uinuu tunnelmallinen rantabulevardi pienvenepaikkoineen. Keskustaan ja torille pääsee hetkessä kävely- ja pyöräteitä pitkin. Kuvauksellinen reitti myötäilee jokirantaa ja kulkee puiston halki.

Siltavahti tarjoaa monipuolisesti erikokoisia huoneistoja. Ainutlaatuinen yhteys maisemaan avautuu oleskelutilojen suurista panoraamaikkunoista. Asuntojen korkeaan varustetasoon sisältyvät aidot kivitasot ja integroidut kodinkoneet.

Asukkaiden käytössä on hyvänkokoinen pihasauna rauhallisella oleskelupihalla, jonne mennään toisen kerroksen kävelysiltaa pitkin. Monipuolinen pysäköintiratkaisu sisältää niin talleja kuin halli- ja pihapaikkoja. Ensimmäistä kertaa Oulussa myös sähkö- ja hybridiautojen lataustarpeet huomioidaan pysäköinnin suunnittelussa.

Siltavahti on muuttovalmis keväällä 2018. Energialuokka: C

Tässä on historiallinen mahdollisuus valita koti tulevassa arvorakennuksessa, josta kasvaa uuden Oulun symboli!

  • Kasarmintie 21, 90130 Oulu
  • Rakennusvaihe: Rakenteilla

Panoraamakuvat

Katso upeat 360° panoraamakuvat haluamastasi kerroksesta klikkamalla alla olevia kuvia.

Cxense Display